IT-Drift av Compucraft

Fungerar er backup idag? Vad händer om en dator eller telefon går sönder? Låt oss sköta den dagliga driften av er IT. Tryggare kan det inte bli. Vi ser till att uppdateringar, säkerhetspaket och säkerhetskopiering alltid rullar.

Driftlösningar från Compucraft bygger på proaktivitet. Med hjälp av övervakningsverktyg i kombination med ständig tillgänglighet ger er minimal nedtid och blixtsnabba åtgärder om olyckan är framme.

Driftlösningar från CCAB bygger på proaktivitet.

Med hjälp av ledande övervakningsverktyg i kombination med ständig tillgänglighet ger det er minimal nedtid och blixtsnabba åtgärder om olyckan är framme.

Compucraft, din IT-avdelning

Vårt huvudfokus ligger på små och medelstora företag och vårt mål är att kunna vara din leverantör och supportkontakt för allt inom IT. Vi utgår från centrala Stockholm där vi har vårt kontor, butik och verkstad.

Svårt att välja mobiloperatör? Vi samarbetar med Telia, Telenor och Tele2. Detta gör att vi kan hitta rätt operatör och avtal just för er. Oavsett operatör, eller om vi hjälper er att byta operatör har ni alltid oss som kontaktperson med personlig service och blixtsnabb support.

Kontakta oss för att boka en tekniker, eller bara för konsultation. Vi anpassar våra tjänster just för er.

Serviceavtal

Compucraft IT-Partner erhåller en genomtänkt lösning där all hantering av er nuvarande IT-lösning förenklas och hanteras av oss. Som avtalskund får du en fungerande IT-miljö där vi tar hand om alla löpande frågor gällande nätverk, hårdvara, telefoni. Vi svarar på och har hand om allt från inköp till support och säkerställer att ni har den bästa IT-lösningen just för er arbetsplats.

Akut IT-problem?

Ring oss direkt på 08-673 49 00. Ofta kan vi skicka ut en tekniker redan samma dag även om nu inte har avtal hos oss sedan tidigare.

Vi har nöjda kunder inom alla branscher, bland annat